Főoldal Karrier Üzletszabályzat

Hírek, aktualitások

SKF termékekről
bővebben

Hírlevél

feliratkozás

Feliratkozás

Partnereink

EagleBurgmann - munkaruha debrecencerva - csapágy debrecenduracell - csapágy debreceninterflon - munkaruha debrecenloctite - csapágy debrecenmetal work - munkaruha debrecenbickle - csapágy debrecenmobil - munkaruha debrecenmotip - csapágy debrecenoks - munkaruha debrecenoptibelt - csapágy debrecenschneider - munkaruha debrecenshell - csapágy debrecenskf - munkaruha debrecentente - csapágy debrecen

Szállítási és rendelési feltételek webáruházas vásárlás esetén

A webáruház üzemeltetője

Mihálykövi Csapágy Kft.

4029 Debrecen, Csapó utca 74.

Telefon: 52/413-099

E-mail: skf.debkukacmihalykovi.hu

Ügyvezető: Mihálykövi Péter

Adószám: 12115273-2-09

Cégjegyzékszám: 09-09-004151 Hajdú-Bihar Megyei Cégbíróság

A szerződéskötés nyelve magyar, a megkötött szerződés kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre, későbbiekben nem kereshető vissza.

A szerződés nem utal magatartási kódexre.

A webáruház működésével, megrendelési és szállítási folyamatával kapcsolatosan felmerülő kérdések esetén a megadott elérhetőségeinken rendelkezésére állunk!

Amennyiben vásárolni kíván webáruházunkban, kérjük figyelmesen olvassa el a szállítási és rendelési feltételeket. A vásárlás feltétele az ebben foglaltak elfogadása!

A vásárlás menete

A weboldalunkon a "WEBÁRUHÁZ" menüpont alatt az általunk forgalmazott termékcsoportok közül nem minden termékféleség rendelhető webáruházon keresztül, itt a termékeknek csak egy részét tekintheti meg. A megjelenített termékek kizárólag on-line, házhoz szállítással rendelhetők meg. A termékeknél látható képek illusztrációként szerepelnek és eltérhetnek a valóságtól!

A választható termékek megvásárlására a darabszám és az egyéb azonosító (méret, szín, stb) megadása után a "KOSÁRBA" linkre kattintva van lehetősége, mely az Ön virtuális kosarába kerül. Ezután választhat a "Vissza a termékekhez" vagy "Tovább a kosárhoz" között. A "Vissza a termékekhez" esetében tovább nézelődhet, vásárolhat, A képernyő jobb felső sarkában folyamatosan követheti rendelésének részösszegét, valamint megtekinheti kosarának tartalmát. Ha befejezte a vásárlást, akkor a kosárra kattintva ellenőrizheti rendelését, melyet ekkor még tetszés szerint módosíthat. Regisztráció nem szükséges, elég a név és elérhetőség, valamint a szállítási és számlázási adatok megadása. A szállítási és rendelési feltételek után a rendelését elküldheti, melyre e-mailben visszaigazolást kap. Kizárólag abban az esetben rendelje meg a kívánt terméket, amennyiben a csomag átvételekor ki tudja fizetni annak díját a futárnak! Át nem vett, visszaküldött csomag esetében a visszaszállítás díját a megrendelőre terheljük, újra küldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő átutalása esetén áll módunkban ismételten elindítani.

A nem választható termékek esetében a termék kiválasztásához, megtekintéséhez, műszaki információk szerzéséhez mellékelünk egy linket, mely segíthet az igényeinek megfelelő termék cikkszámának, nevének, egyéb azonosítójának kiválasztásában. Ha kérdése van, az "Elérhetőségek" menüpontra kattintva küldhet üzenetet.

Áraink bruttó árak, melyek tartalmazzák a 27%-os Általános Forgalmi Adót.

Az árak, csak az interneten történő vásárlások esetén érvényesek, ami nem zárja ki, hogy a Debrecen, Csapó utca 74. szám alatt található üzletünkben lévő azonos termék árával megegyezik!

Visszaigazolás, teljesítés, elállási jog

Rendelését és/vagy üzenetét 1 munkanapon belül visszaigazoljuk az Ön által küldött e-mail címre. Ebben közöljük, hogy rendelését mikorra tudjuk teljesíteni. Ha a visszaigazolásunk megfelelő, akkor kérjük, hogy válaszlevélben erősítse meg vételi szándékát. Amennyiben hibásan adta le rendelését, vagy a visszaigazolásban szereplő adatok (ár, szállítási határidő) nem felenek meg elvárásainak, rendelését törölheti. Csak a megerősített vételi szándék esetén jön létre a szállítási szerződés! Cégünk nem köt szerződést kiskorúakkal. A megrendelő a kereskedelmi feltételek elfogadásával nyilatkozik arról, hogy nagykorú. Elállás jogának ismertetése a 17/1999. (II.5.) Korm. rendelet a távollévők között kötött szerződésekről szóló törvény alapján. Letölthető: http://net.jogtar.hu/jr/gen/hjegy_doc.cgi?docid=99900017.kor

Elállási jog indoklás (külön magyarázat) nélkül gyakorolható 8 munkanapon belül. Elállási határidő a termék átvételekor kezdődik, illetve szolgáltatás esetén a szerződéskötéskor. Írásban történő elállás esetén elegendő az elállási nyilatkozatot elküldeni 8 munkanapon belül. Elállás esetén a szolgáltató csak a termék visszaérkezésétől számított 30 napon belül fizeti vissza a fogyasztó által kifizetett összeget. A fogyasztót kizárólag a termék visszaküldésének a költsége terheli. A portósan (utánvéttel) küldött csomagot cégünknek nem áll módjában átvenni!

Fenntartjuk a jogot a már visszaigazolt megrendelések visszautasítására részben, vagy teljes egészben. Részben történő teljesítés kizárólag a megrendelővel történő egyeztetést követően kerülhet sor! A termék vételárának előre történő kiegyenlítése esetén visszautalásra kerül az összeg küldőjének részére.

Szállítási, fizetési és szavatossági feltétel, csere

- A megvásárolt termékeket Magyarország területén az MPL Magyar Posta Logisztika csomagküldő szállítja.

Debrecen területén a kiszállítást cégünk végzi, melynek kiszállítási időpontja óra pontossággal egyeztethető.

Külföldi szállítás esetén a visszaigazolásban közöljük a szállítási feltételeket.

Az MPL a kiszállítást munkanapokon 8-16 óra között teljesíti. Ha szállítmányozó a szállítási címen nem talál senkit, értesítést hagy és másnap újra megpróbálja. Másodszori sikertelen próbálkozás után a küldeményt 10 munkanapon belül átveheti a címhelyhez tartozó postán. Ha 10 napon belül nem veszik át a csomagot, visszaszállítják a feladónak ebben az esetben a szállítási költséget a megrendelőnek, ugyanúgy ki kell fizetnie. A számlát a csomag tartalmazza. Kérjük a csomagot kézbesítéskor a futár előtt szíveskedjék megvizsgálni, és esetlegesen a termékeken észlelt sérülés esetén kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni!

- A fizetés történhet előre utalással, vagy átvételkor készpénzben.

Bankszámlaszámunk: 11600006-00000000-77314325

- A szavatossági határidő, elállási jog és csere határideje az átvétel napjától érvényes.

- A forgalmazott termékekre 6 hónap szavatosságot vállalunk.
A vásárolt termékhez nincs külön jótállási jegy, a mellékelt számla egyben jótállási jegy is.
A garanciális igény nem érvényesíthető ”nem rendeltetésszerű használat” esetén.
A garanciális ügyintézés minden esetben telephelyünkön történik, és írásban kell bejelenteni.

- Cserélni csak számlával rendelkező, 8 munkanapon belül vásárolt, sértetlen terméket tudunk. A visszaszállítás költségét a vevő viseli. Elállási jog érvényesítése esetén a webáruház üzemeltetőjének 30 nap áll rendelkezésére a teljes vételár visszatérítésére sértetlen termék esetén.

A szállítás díja

- 25.000 Ft feletti rendelés és előre utalásnál díjmentes

- Szállítási költség utánvéttel:

  • 0 - 5 kg-ig:Bruttó 1524.- Ft
  • 5,1 -10 kg-ig: Bruttó 1780.- Ft
  • 10,1 -25 kg-ig: Bruttó 2440.- Ft
  • 25,1 -30 kg-ig: Bruttó 2655.- Ft
  • 30-40 kg-ig: Bruttó 4355.- Ft

Adatvédelmi nyilatkozat

Az Ön adatait az Adatvédelmi Törvénynek megfelelően kezeljük. Felhívjuk figyelmét arra, hogy a szállítás idejére az ön adatai átadásra kerülnek a szállítást végző futárcégnek. A szállító az adatait bizalmasan kezeli. Az ön adatait semmilyen más módon nem adjuk át harmadik fél számára, és azokat nem használjuk fel engedélye nélkül reklámcélokra. Kérjük az adatait a szállítás célba érkezéséért pontosan adja meg.

A jelen általános szerződési feltételekben nem szabályozott kérdésekben a polgári törvénykönyv, a távollevők között kötött szerződésekről szóló 17/1999 (II.5.) kormányrendelet, és az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. tv. rendelkezései az irányadók.